Training & coachingOok helder en duidelijk je boodschap overbrengen?

Iedereen, van werkvloer tot directie, kan het leren. Ik laat je graag inzien hoe je het beste helder en duidelijk je boodschap overbrengt en hoe je meer rendement haalt uit je gesprekken.

Inzicht in je eigen communicatiestijl, daarmee begint de verbetering van je communicatie. Maar ook leren inzien hoe je gesprekspartner(s) communiceert. Dat is de tweede stap in het verbeteringsproces. En om echt betere gesprekken te voeren, is het daarna de kunst om jouw communicatiestijl aan te passen aan die van je gesprekspartner. Die kunst kan ik jou leren.

Ook verbetering van schriftelijke communicatie is geen probleem. Mijn schrijftraining behoedt je voortaan voor taalclichés, wollig vakjargon en een ambtelijke schrijfstijl. Leer schrijven waar het op staat: spreken is zilver, maar eenvoudig communiceren is meer dan goud waard! Met teksten op B1 niveau kun je ruim 90% van de Nederlandse bevolking bereiken. Terwijl veel bedrijven en organisaties op C2 niveau communiceren. Duidelijke communicatie werkt verhelderend én kostenbesparend.

Alle communicatietrainingen maak ik op maat. Mijn syllabi zijn gebaseerd op jouw werksituatie, de voorbeelden zijn afkomstig uit je eigen praktijk. Daardoor krijg je altijd advies en training op maat, op het niveau dat bij je past. Zo weet je zeker dat de lessen passend en op het juiste niveau zijn. Naast de nodige theorie, zorgen de praktijkoefeningen voor het beste resultaat.


MEER WETEN

Of ook eenvoudig leren communiceren? Bel me gerust via 06 14 76 80 34 of mail naar info@puurverkade.nl

Ook voor andere trainingen, zoals schrijven voor het web, SEO-schrijven, creatief schrijven, redactievaardigheden en presentatievaardigheden. Alle trainingen zijn op maat gemaakt; dat kan voor één persoon maar ook voor groepen, in company of op een andere locatie.

Graag tot ziens!


Business boeken (234x60)