Portfolio training & coaching

Particulieren

Naast organisaties (zie verder) help ik regelmatig mensen door hen te leren nog beter te communiceren of door hen te coachen. Samen pakken we privé- en werkgerelateerde vraagstukken en andere uitdagingen aan. Zo heb ik diverse mensen afgeholpen van hun trauma’s en angsten zoals claustrofobie, faal- en bloosangst en angst voor honden en angst voor spreken in het openbaar. Andere veelvoorkomende hulpvragen zijn: leren loslaten, meer zelfkennis, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en leren presenteren, ook voor grote groepen. Maar ook het wegnemen van reisziekten en niet-aangeboren allergieën is prima mogelijk. Net als hulp bij zelfacceptatie, afvallen, stoppen met roken en andere verslavingen.

Masterspecialisaties

In 2013 heb ik via de NLP Academy de masterspecialisatie IEMT (Integral Eye Movement Therapy) behaald en deze doeltreffende interventiemethode zet ik sindsdien regelmatig in bij mijn coachcliënten. Deze methode is vergelijkbaar met EMDR (bekend in de reguliere psychotherapiepraktijk), maar is cliëntvriendelijker qua behandeling. Met IEMT boek ik snelle en blijvende resultaten als gaat om klachten gerelateerd aan angst, fobie, trauma en wanneer mensen om niet verklaarbare redenen vaak emotioneel worden in bepaalde situaties. In 2014 heb ik bij NLP Academy de masterspecialisaties Leadership Persuasion en NLP & Kinderen gevolgd en behaald.

NLP Opleidingen Wegener

Voor NLP Opleidingen Wegener heb ik regelmatig zelfstandig workshops verzorgd zoals de Eéndaagse NLP-flirt. Deze workshop is een uitgebreide kennismaking met Neuro Linguïstisch Programmeren. Als assistent-trainer heb ik tijdens NLP-opleidingen uitleg en demonstraties gegeven van NLP-interventies en heb ik de trainees tijdens hun opdrachten begeleid.

Organisaties

Tnt Express Road networks

TNT Express Road Network

Vierdaagse training van een afdeling. Trainingsdoel: leren effectiever te communiceren, zowel onderling als met collega’s van andere afdelingen om zo de samenwerking te verbeteren. Speciale focus tijdens deze training op maat: gesprekstechnieken. Daarnaast meerdere individuele trainingen en groepstraining ‘Gesprekken met een uitdaging’.

gezinshuis rosande

Coaching en begeleiding echtpaar bij hun taak/rol als gezinshuisouders. Speciale focus: communicatie en positionering.

combine-it

Flitstraining presentatietechnieken.

Business network international – chapter lotus

Wekelijkse training gedurende half jaar van ondernemersnetwerk (30 tot 35 deelnemers) in regio Elst. Onderwerpen: positionering, personal branding, netwerkvaardigheden en effectiever communiceren. Daarnaast meerdere beurstrainingen verzorgd.

hostingXS

Schrijftraining voor gehele bedrijf, met name gericht op online publicaties zoals blogs en andere websiteteksten.

Nuon

Coaching en training Nuon-medewerker op gebied van persoonlijke communicatie, communicatie in groepsprocessen en presenteren voor grote groepen.

SRM en HAN

Presentatietrainingen en –begeleiding voor eindexamenkandidaat SRM-opleiding
(C-niveau) en post HBO-student Adviseur Online Communicatie (C/D-niveau) aan Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN).

GEMEENTE DEVENTER

Meerdaagse schrijftraining (in-company) aan webredactieteam: schrijven op B1-niveau, schrijven voor internet.

Tempo Team

Schrijftraining aan Specialist online HR Recruitment: schrijven op B1-niveau, schrijven voor internet/weblogs.

ABB b.v.

Diverse in company schrijftrainingen bij ABB b.v.: schrijven op B1-niveau, creatief schrijven, redactievaardigheden, spelling en schrijven voor online doeleinden zoals teksten voor social media, blogs, internet- en intranetteksten.

Breedenoord

Diverse schrijftrainingen aan marketingprofessional (via USG Capacity): schrijven op
B1-niveau, creatief schrijven, redactievaardigheden, spelling.

Strijbos at Work

Redactie, taalkundig en inhoudelijk, van communicatieplan en –presentatie met aansluitend schrijftraining op maat.

Sité Woondiensten

Schrijftraining op B1-niveau ofwel helder communiceren voor alle projectmedewerkers.