Contact

Communicatieadviseur, -trainer en -coach Saskia Verkade
van Puur Verkade Communicatie:

werkt meestal bij de opdrachtgever OF OP KANTOOR:

Vlamoven 34
6826 TN  ARNHEM

is het snelst te bereiken via:

Mobiel: 06 14 76 80 34
Mail: info@puurverkade.nl

En natuurlijk te vinden via:
LinkedIn: linkedin.com/in/saskiaverkade
Twitter: @PuurVerkade

werkt samen met twee heren:

Communicatie- en organisatieexpert Bart van Alten en grafisch- en online communicatiespecialist Erik ten Velde, beiden van ffbb projectmanagement. Met z’n drieën werken we aan grote projecten in de regio, veelal met een maatschappelijk karakter.

werkt samen met een dame:

Communicatiecoach Saskia Verkade en Imagocoach Ina Ziëck verzorgen samen een totale interne en externe metamorfose, zodat Jouw Beste Ik weer gaat stralen! Kijk voor deze GrootsGenieten-dag of voor een Goed Gevoel-workshop op onze website of sociale media.

Website: JouwBesteIk.nl
Twitter: @JouwBesteIk
Facebook: JouwBesteIk

Netwerkt ook:

Business Network International – Chapter Lotus
BNI Lotus maakt deel uit van een internationale netwerkorganisatie voor ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches. De leden komen uit het KAN-gebied (Knooppunt Arnhem-Nijmegen) en netwerken iedere woensdagochtend tijdens het ontbijt in Café bij tante, Stationsstraat 5 in Elst. Huidige bestuursfunctie: Bezoekershost. Eerdere bestuursfunctie: Trainingscoördinator (wekelijkse training ondernemers).

Professionals in Touch
Website: www.professionalsintouch.nl
Mail: info@professionalsintouch.nl
Sandra Op den Brouw en Saskia Verkade zijn de initiatiefnemers en organisatoren van dit netwerk voor ondernemende professionals, die graag communiceren en verbinden.

en werkt als Vrijwilliger:

Oost-Betuwse Uitdaging
De Oost-Betuwse Uitdaging stimuleert en organiseert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe (voor alle woonkernen). Zij bemiddelt tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij diverse benodigdheden/vragen op het gebied van Menskracht (denkkracht, extra handen, creativiteit), Materialen (spullen) en Middelen (besteding). Sinds april 2014 is Saskia verbonden aan deze vrijwilligersorganisatie in de rol als ‘jonge hond’, dus als verbinder tussen aanvrager en verstrekker.
http://www.1edpillsforhealth.com
European Voluntary Service
Daarnaast kun je Saskia altijd bellen voor informatie over European Voluntary Service (EVS), een prachtig initiatief dat Europese jongeren tussen 18 en 30 jaar een unieke kans geeft om internationaal vrijwilligerswerk te doen, mét steun van de Europese Unie. EVS werkt samen met Nederlands Jeugdinstituut en de Europese Unie.